söndag 14 augusti 2011

Ny bloggare!

Nu har jag gjort det, jag har skaffat en blogg!
Jag kan inte lova att jag kommer att publicera flera inlägg om dagen som de mest hängivna bloggarna gör, men jag kan lova att jag ska försöka hålla er uppdaterade!

Jag har faktiskt tänkt på att skaffa en blogg under en tid nu men har inte riktigt tagit steget (jag tycker nämligen inte om att sitta vid datorn särskilt mycket). Men i och med att jag den 16 september i år sätter mig på ett plan som ska ta mig till andra sidan jordklotet till ett land vid namn Nya Zeeland så tänkte jag att det kunde vara en god ide!
Ska jag vara ärlig så var det faktiskt min moster som fick mig att bestämma mig. Hon sa att det vore kul för folk här hemma att läsa om mina upplevelser och bravader. Och ja det kanske det är! Jag hade tänkt att endast använda facebook men kom på att jag skulle få en j***a massa bilder då tillslut! Inte för att det gör någonting men man kan berätta och skriva mycket mer så här!

Så gott folk där har ni det, mitt allra första blogginlägg!
(Ni får ha överseende om jag har gjort några fel eller bara skriver om väldigt tråkiga saker, som sagt jag är ny på det här)!

Puss och kram

Inga kommentarer: