onsdag 25 januari 2012

Hemlängtan...

Både den här och förra veckan har känts ganska jobbiga...
Innan så har allting rullat på, 
dagarna har varit fyllda med nya intryck och saker att göra.
 Dagar, veckor, månader... Allt har flytit ihop.

Men nu när allting har lugnat ner sig så känner jag hemlängtan komma krypande...
Jag saknar alla så obeskrivligt mycket för tillfället, det gör verkligen ont i hjärtat och jag vill inget hellre än att vara hemma hos er nu.
Jag älskar er.xxx

3 kommentarer:

Anonym sa...

Älskar dig <3

Anonym sa...

Hej lilla gumman!

Vill först o främst säga förlåt!!
Förlåt för att jag inte skrivit på så länge...:(
fick en chock när jag fick se hur många fina inlägg jag missat.
Har blivit uppdaterad av Maggan så jag trodde inte det var så länge sedan... Hur som helst..Vilken resa du gjort! Vlken grej! Vilka minnen!!
Tänk vad söt du kommer vara som gravid...o va häftigt o träffa en Örebroare...fallskärmshoppet...wooooow.....va du är coool bruden!!
Vad mycket vackert du fått uppleva...både i natur och möten med nya människor.

Det skär i hjärtat att du längtar hem....Jag förstår dig...(längtar ihjäl mig efter dig med)...men försök tänk på att nu har snart halva tiden gått.....tänk på allt som du inte fått uppleva än....tänk på de 2 små flickorna som älskar dig och faktiskt behöver just dig...tänk på att du är en av de viktigaste personerna i deras liv just nu. Tänk vad du kommer sakna dem sen...tänk på att du är med och präglar dem för resten av deras liv... Vi här hemma finns kvar men det här året får du aldrig aldrig tillbaka....du kommer komma hem som en stark individ....
Jag älskar dig så obeskrivligt mycket och nu får jag sluta för nu ser jag snart inte vad jag skriver...tårar...;)
Upp med hakan gumman...här hemma är det ändå bara snö o slask....å alla bara är sjuka hela tiden...
Pussar o kramar Katarina

Anonym sa...

Hej min fina vän!
Vill bara säga att jag saknar dig så otroligt mycket.
Kan komma på mig själv ibland att jag börjar gråta när jag börjar tänka på dig!. jag vet töntigt!
Men sanningen är att jag saknar min bästa vän så otroligt mycket! saknar bara att kunna ta upp telefonen och ringa dig när som helst! saknar min fina vän!
Men som katarina säger nu får jag sluta innan jag börjar gråta igen. Gumman precis som jag har sagt till dig på skype det är okej att längta hem att få den där hemlängtan någon gång!
Men tro mig det är bara tråkiga förkylda örebroare här borta ;)
Tänk på hur mycket du har gjort och vad du har gjort! vilken erfarenhet du kommer att ha efter detta, och hur mycket du kommer att växa som person!
Gumman när du kommer komma hem så kommer du tänka "Va, var det detta jag hade hemlängtan efter, dåligt väder och tråkiga stela örebroare" ;) men som sagt det skulle ju vara konstigt om man inte hade lite hemlängtan!. Jag är så stolt över dig min fina vän vad du vågar och vad du har gjort! älskar dig och saknar dig jätte mycket! pusss och kram Sarah HP