tisdag 6 december 2011

Angels at Mainly Music!

Varje tisdag går jag och Neve på Mainly Music. Det är typ en musikstund för barnen inom baptistiska kyrkan. Barnen brukar inte vara så entusiastiska utan det är mest de vuxna som sjunger och dansar;) 

Idag var det avslutning och då hade vi fått i uppgift att ta med någonting som vi hade bakat till knytiset, och sedan skulle vi komma utklädda till änglar! 
Mia vaknade med ett jätte svullet öga (hon blev antagligen biten av någonting under natten) så hon var hemma från dagis och följde med oss istället!

Små änglar som väntar på att få åka.

Vi tog lite kort med datorn!

Smile! ;)

Jag och Mia!

Peekaboo!

Neve och jag!

Vad var det?!

Smile!

Kakorna vi bakade! Ännu ett bevis på att dom är ganska lata i det här landet, till och med degen kommer färdig! Så jag behövde egentligen inte göra så mycket;)

Ängla-fikapause med kompisarna! 

Say cheese! (Mia vägrade...)


xxx


1 kommentar:

Anonym sa...

Hej smulan!
Underbara bilder...hihi...tur du har barnasinnet kvar...hihi... De är så söta...fast du är ju förstås sötast. Haha...ja det är ju inte så särskillt jobbigt att baka om man slipper det kladdiga o jobbiga med att göra degen...
Jag kommer ihåg det där med att det mest är de vuxna som sjunger från då Rasmus var liten...han ville mest gå hem...fast sen hemma då vi var ensamma då sjöng han alla låtar klockrent..;)
Vilken underbar strand!! är det den ni har nära till? Mysigt med tacos, vin och rara vänner. Ser hur mysigt ut som helst.
Här börjar det så sakterliga bli kallare nu..lite konstigt att det bara blir varmare o varmare hos dig. Vi har nedräkning till Egypten nu...snart bara 2 veckor kvar..;)
Kram o ha en fin dag!
Katarina